Fysioterapeuten

JULIE HJELM JACOBSEN

Uddannet fysioterapeut i 1997 og efteruddannet inden for blandt andet kraniosakralterapi. Mere end 15 års praktisk erfaring med det manuelle fysioterapeutiske arbejde i forbindelse med graviditet, spædbørn og barsel. Julie har gennem sit virke som praktiserende fysioterapeut specialiseret sig i manuel babybehandling og udviklede i den forbindelse Babytjekket i 2002. Hendes håndelag er blidt, præcist og effektivt, og stemningen er tryg, professionel og behagelig. Julie er medstifter og ejer af sundhedshuset PHYSIOGA ved Søerne på Frederiksberg, der med sine højloftede og lyse lokaler danner en smuk og rolig ramme om Babytjekket.

 

Julie er desuden specialist i manuel behandling af professionelle sangere og har specialkompetencer inden for behandling af komplekse nakkeproblemer, stressrelaterede symptomer, post commotionelt syndrom (PCS) og følger efter svære piskesmældslæsioner. Fast tilknyttet som behandler på Den Sociale Udviklingsfonds projekt Eremitterne for anbragte unge.

 

 

 

Hvorfor græder min baby? Hvad er kolik? Baby gylper meget, er det normalt? Hvorfor vil vores baby ikke sove? Kan man gøre noget ved et skævt kranie? Hvad er reflux? Hvorfor skal baby ligge på maven så meget som muligt i sine vågne timer? Hvorfor fægter baby med arme og ben? Kan man afhjælpe, at baby ligner en banan, når han ligger på ryggen? Hvorfor må baby ikke sidde i den høje stol, før hun kan sidde selv? Hvilke bæreseler er gode? Må baby sove i en slyngevugge? Hvorfor kravler vores baby ikke? De andre babyer i mødregruppen sidder allerede, er vores baby mon bagud i sin motoriske udvikling? Kan man gøre noget ved, at baby helst kigger til den ene side? Er der noget at gøre ved mavekneb? Og hvad med kolik? Er der noget, vi skal være særligt opmærksomme på, når vores baby er født ved kejsersnit? Eller som stjernekigger? Hvad er årsagen til reflux? Hvordan hjælper jeg min baby til at finde mere ro, når han skal sove? Hvor mange timer skal baby helst sove? Må baby sove på min mave? Hvad betyder "hud-mod-hud"? Spørgsmål som disse dukker ofte op hos nybagte forældre, og det kan være svært at finde hoved og hale i de mange holdninger og svar, som internettet bugner med. På PHYSIOGA er vi specialister i undersøgelse, behandling og træning af både gravide, barslende og babyer, og vi hjælper både dig og din baby godt på vej. Du kan læse mere på www.physioga.com