Pris & praktisk

PRIS & PRAKTISK

Babytjekket koster 1250 kr. og varer typisk 1 time. Sygeforsikringen "danmark" og flere andre private sundhedsforsikringer yder tilskud til fysioterapi. På PHYSIOGA afregner vi elektronisk med Sygeforsikringen "danmark" umiddelbart efter konsultationen. Du kan betale med MobilePay eller kontant.

 

Sundhedshuset PHYSIOGA ligger centralt ved Søerne på Frederiksberg, tæt på både bus, tog og metro. Vi holder til lige bag Codanhus på adressen: Prinsesse Maries Allé 17 1. tv, 1908 Frederiksberg C. Der er pusleplads på ét af toiletterne og naturligvis 100% ammefrihed i venteværelset. Barnevognen kan du stille i opgangen. Der er to timers gratis parkering i gadeplan, og du kan se kort og læse mere på www.physioga.com.

 

Du er velkommen til at fotografere og videofilme under Babytjekket, så længe kameraet ikke er i vejen for kontakten med dit barn.

A F B U D S P O L I T I K

 

  • DET ER GRATIS AT MELDE AFBUD INDTIL 12 TIMER FØR EN AFTALE
  • UDEBLIVELSE KOSTER FULD BEHANDLINGSPRIS
  • DU KAN AFLYSE EN TID DØGNET RUNDT VIA VORES ONLINEBOOKING

Hvorfor græder min baby? Hvad er kolik? Baby gylper meget, er det normalt? Hvorfor vil vores baby ikke sove? Kan man gøre noget ved et skævt kranie? Hvad er reflux? Hvorfor skal baby ligge på maven så meget som muligt i sine vågne timer? Hvorfor fægter baby med arme og ben? Kan man afhjælpe, at baby ligner en banan, når han ligger på ryggen? Hvorfor må baby ikke sidde i den høje stol, før hun kan sidde selv? Hvilke bæreseler er gode? Må baby sove i en slyngevugge? Hvorfor kravler vores baby ikke? De andre babyer i mødregruppen sidder allerede, er vores baby mon bagud i sin motoriske udvikling? Kan man gøre noget ved, at baby helst kigger til den ene side? Er der noget at gøre ved mavekneb? Og hvad med kolik? Er der noget, vi skal være særligt opmærksomme på, når vores baby er født ved kejsersnit? Eller som stjernekigger? Hvad er årsagen til reflux? Hvordan hjælper jeg min baby til at finde mere ro, når han skal sove? Hvor mange timer skal baby helst sove? Må baby sove på min mave? Hvad betyder "hud-mod-hud"? Spørgsmål som disse dukker ofte op hos nybagte forældre, og det kan være svært at finde hoved og hale i de mange holdninger og svar, som internettet bugner med. På PHYSIOGA er vi specialister i undersøgelse, behandling og træning af både gravide, barslende og babyer, og vi hjælper både dig og din baby godt på vej. Du kan læse mere på www.physioga.com